Добрый день и добрый час! Рады в блоге видеть Вас! А приветствует всех Вас - дружный 9-Б класс

четверг, 20 января 2011 г.

Классный час о шахтерском подвиге земляка

        Донбасс. Горловка. Шахтерский край... О нашем родном городе знают далеко за его пределами. Горловка действительно полна событиями и людьми, которые своими делами, поступками ее прославляют.  Что может быть интереснее истории своей страны, своего города!
        В этом году исполняется 110 лет со дня рождения нашему знаменитому горняку Никите Алексеевичу Изотову и 80 лет изотовскому движению. К этим датам и был приурочен наш классный час "Трудовой подвиг Никиты Изотова. Изотовское движение", который прошёл в среду 19 января.

суббота, 15 января 2011 г.

Игры с луной




Вы когда-нибудь играли с Луной? Может быть, ловили ее в сачок или подбрасывали вверх, как волейбольный мячик? Нет? Тогда предлагаю вам посмотреть, как это делают другие.

пятница, 14 января 2011 г.

Ось и тиждень нової чверті промайнув






Цікаво пройшов цей тиждень. По-перше, всі учні зустрілися після зимових канікул. Було чим поділитися! На канікулах хтось дивився цікавий виступ артистів цирку, хтось був на катку в м. Донецьк, хтось разом з батьками їздив до Київа..А ще  в четвер 13 січня у нас в класі пройшла класна година " Без старань- немає успіху" , на якій ми підвели підсумки свого навчання в І семестрі та спрогнозували, чого ми можемо добитися у ІІ. Було цікаво згадати успіхи класу і кожного окремо в різних шкільних заходах за цей час. Вітали учні кращих читачів шкільної бібліотеки: Василевську Віку, Крімінську Владу, Гуру Сашу,Пирогову Карину.

А сьогодні ми стали скульпторами снігових фігур. Всі дружньо та весело працювали. Паша Кудрик придумав цікаву тваринку, яку й зліпили. Ну просто гарнюня вийшла!

суббота, 8 января 2011 г.

Зимові канікули закінчуються

Шановні учні! 10 січня починається ІІІ навчальна чверть. Знаю, що вас цікавить розклад занять в цей день.  Вас чекають такі уроки:
          1. Іноземна мова
          2. Зарубіжна література
          3. Природознавство
          4. Математика
          5. Музичне мистецтво
До зустрічі в школі!

пятница, 7 января 2011 г.

Вітання з Різдвом Христовим

 Від щирого серця вітаю учнів, батьків, гостей блогу зі святом Різдва! Здоров'я всім, успіхів в навчанні та праці, добробуту в вашому домі.

Хай Різдво з тим завітає,
Чого серце забажає.
Хай несе у кожну хату
Щастя, радості багато,
Хай смачна кутя Вам вдасться,
Хай в сім’ї панує щастя.
Щоб весела коляда
В хату радість принесла.
Христос рождається!

четверг, 6 января 2011 г.

У Святвечір


Сьогодні Україна і весь православний світ, який живе за Юліанським календарем, відзначають Святвечір, або Багату кутю. Цього дня завершується Пилипівський, або Різдвяний піст.
На столі має бути 12 пісних страв, на честь 12-ти апостолів. Обов`язковими на передріздвяній вечері має бути кутя та узвар. Постують далеко не всі українці, але накривати на стіл 12 пісних страв на Святвечір вже стало традицією для всієї України.