Добрый день и добрый час! Рады в блоге видеть Вас! А приветствует всех Вас - дружный 9-Б класс

воскресенье, 30 сентября 2012 г.

Шляхами "Дорожнього лабіринту"



       В місті завершився місячник «Увага, діти на дорозі!», який проводиться щорічно о цій порі. Учні 7-Б класу Горлівського НВК №22 також взяли участь в цій акції. Ми стали учасниками конкурсу  малюнків на асфальті «Безпека на дорозі – безпека життя».
     А яким цікавим виявився наш шлях по «Дорожньому лабіринту»! Таку назву мав класна година, що пройшла в цікавій, інтерактивній  формі. Команди «Світлофор» та «Пішоходи» розв’язували задачі на рух, які зустрічаються в повсякденному житті, підготовлені класним керівником Єфремовою Л.О. Швидкість, час, відстань…Ось де знадобились нам знання з математики! Після отримання результату - час обговорення. Було  звернено увагу дітей на те, що коли поспішаємо до «свого» автобусу, то не помічаємо інші машини. А це приводить до небезпечних ситуацій. Тому далі ми згадали правила дорожнього руху, знаки, що супроводжують нас по дорогам міста. Конкурс  «Дорожня казка» дозволив побачити своїх товаришів не тільки знавцями правил, а й творцями цікавих розповідей. У нас були також і художники, які по пам’яті малювали відомі їм дорожні знаки. Завершився захід бліц - опитуванням команд. Перемогли всі, оскільки головною метою було повторення правил безпечної поведінки на дорогах та розуміння необхідності їх дотримання кожним з метою збереження власного здоров'я.
                        Василевська Вікторія, учениця 7-Б класу

среда, 5 сентября 2012 г.

Дорогие ребята! Рада всех вас снова увидеть в новом учебном году. Вы подросли, у вас появились новые друзья и увлечения. Хочется пожелать в этом учебном году успешной учебы, творческих свершений, мудрых решений! А я, ваш классный руководитель, и родители будут всегда рады вам помочь.