Добрый день и добрый час! Рады в блоге видеть Вас! А приветствует всех Вас - дружный 9-Б класс

воскресенье, 25 сентября 2011 г.

Праздник спорта в школе

 23 червня весь світ святкував Міжнародний день спорту.
У Міжнародний Олімпійський День, як правило, організовують масові забіги на довгі дистанції. МОК рекомендував Національним олімпійським комітетам влаштовувати різні спортивні свята, переважно бігові, з тим, щоб залучити максимальну кількість учасників, поширюючи олімпійську концепцію «Спорт для всіх».
  Нагадаю, Міжнародний олімпійський комітет прийняв рішення в січні 1948-го року під час 42-ї сесії МОК в Сант-Моріц щорічно святкувати Міжнародний Олімпійський день 23-го червня. Ця дата була обрана з метою увіковічення дати створення МОК 23-го червня 1894-го року, після того, як ентузіаст відродження олімпійського руху барон П'єр де Кубертен у Парижі представив свою історичну доповідь перед Міжнародним атлетичним конгресом.
  І ось, вже 23 вересня в нашій школі теж відбулося свято фізичної культури та спорту. Було урочисте відкриття, промови директора школи Глазкова Ю.М. та запрошеного гостя, в минулому першокласному спортсмену, учаснику Олімпійських ігор у Мюнхені, майстру спорту міжнародного класу, триразовому чемпіону СРСР, багаторазовому чемпіону України з легкої атлетики – Скрипнику Анатолію Дмитровичу . Дівчата різних класів, в тому числі й наші, підготували чудовий танець. Ще кілька репетицій - і можна представляти місто в конкурсі на Майдансі! Потім представники секцій бокса та футболу демонстрували свої вміння. Нарешті настав час самої спартакіади. 
   Учні школи змагалися в трьох вікових категоріях: 5-6 класи, 7-8 та 9-11 класи. Усі учасники намагалися виборати перемогу, докладаючи багато зусиль. Наш клас теж бажав перемоги й одержав такі результати:
   1-е місце - Чумаков Вітя  - віджимання
                      Степанова Емілія -  стрибки у довжину серед дівчат
                      Рожков Дмитро -  стрибки у довжину серед  хлопців
  2-е місце - Сінельнік Катерина - стрибки на скакалці
                      Васищенко Юлія - стрибки у довжину серед дівчат
Молодці! І не тільки ті, хто переміг, а й ті, хто прийняв участь у цих змаганнях.

Комментариев нет:

Отправить комментарий