Добрый день и добрый час! Рады в блоге видеть Вас! А приветствует всех Вас - дружный 9-Б класс

вторник, 1 апреля 2014 г.

24 березня планета відзначає Всесвітній день боротьби з туберкульозом. У цей день в 1882 році німецький мікробіолог Роберт Кох оголосив про своє відкриття збудника туберкульозу. Через майже 100 років , в 1993 році , Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВОЗ) туберкульоз був оголошений національним лихом , а 24 березня став Всесвітнім днем ​​боротьби з цим страшним захворюванням . Мета Всесвітнього дня - підвищити обізнаність людства про глобальну епідемію туберкульозу і посилити заходи з ліквідації цієї хвороби.
Учні 8 - Б класу підготували та провели інформаційний вісник « Майбутнє без туберкульозу залежить від тебе». Вони ознайомили учнів 5-11 класів з даними ВОЗ про це захворювання , причинами, симптомами та факторами, які сприяють його розповсюдженню. Особливу увагу було приділено основним принципам профілактики туберкульозу, необхідністю дотримуватися здорового способу життя.

Треба пам’ятати, що боротьба з туберкульозом буде успішною тільки тоді, коли ми всі разом станемо дотримуватися правил боротьби з підступною хворобою і вимагати виконання їх від оточуючих.
                                                                          Єфремова Л.О., класний керівник 8-Б класу

Комментариев нет:

Отправить комментарий